Skip to main content

Plaatstalen deuren, kozijnen en profielen voor duurzaamheid en brandwerendheid

Al sinds 1954 levert Plooijer kwaliteit en vakmanschap op het gebied van kozijnen, puien, deuren en profielen in staal. Plooijer werkt uitsluitend met staal vanwege de vele voordelen. Zo is een stalen kozijn duurzaam, sterk, brandveilig én esthetisch. De Plooijer producten gaan niet alleen lang mee maar bestaan voor 93% uit gerecycled staal en zijn bovendien 100% recyclebaar. Wij vinden: staal verbruik je niet, maar gebruik je.

Kwaliteit in plaatstaal

Met bijna 70 jaar ervaring op het gebied van stalen toegangstechnologieën kun je gerust stellen dat Plooijer één van de weinige specialisten op dit gebied is. Behalve kennis, ervaring en inzicht heeft Plooijer ook als één van de weinige bedrijven een eigen productie in huis. Oerdegelijke kwaliteit, geproduceerd in Nederland, voorzien van topkwaliteit service.

Plaatstalen kozijnen

Alle plaatstalen kozijnen worden op maat gemaakt van vlakke staalplaten. En kan gekozen worden uit staalplaat diktes van 1,5 of 2mm. De plaatstalen kozijnen worden bijvoorbeeld toegepast in ziekenhuizen of andere instellingen waar hygiëne een belangrijke rol speelt. Vuil en bacteriën krijgen geen kans doordat de hoeken worden gepolijst en gelast. Ook zijn plaatstalen kozijnen vormvast en bevatten ze geen kieren. De plaatstalen kozijnen worden voordien van een poedercoating waardoor de kozijnen bestand zijn tegen allerlei invloeden van buitenaf.

Kozijnen voor glaswanden en -puien

Wanneer u kiest voor een stalen glaswand bij Plooijer, bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en het juiste advies. Plooijer gebruikt een hoogwaardig profielstaal waarna van de ontwerptafel tot offerte tot montage en beglazing door Plooijer ‘in house’ wordt verzorgd. Plooijer levert zowel glaswanden voor binnen (brand-, visuele of akoestische scheiding) of wanden voor de buitengevel; buitenpuien. Uiteraard levert Plooijer tevens de bijbehorende (brandwerende) deuren. Zelfs het onderhoud van profielstalen kozijnen/ puien kunt u uitbesteden aan de professionals van Plooijer. Al onze kozijnen worden op maat gemaakt.

Brandwerende schuifdeuren

Een van de specialiteiten van Plooijer is automatische brandschuifdeuren. Voor zowel binnen als voor buiten ontwerpt, maakt en monteert Plooijer brandwerende deuren tot wel 60 minuten, deze automatische brandschuifdeuren voldoen daarmee aan de classificaties EI30, EI60 en EW30, EW60. Zoals voor alle Plooijer producten geldt dat deze schuifdeuren op maat worden gemaakt, ook uitzonderlijk  grote afmetingen kunnen wij voor u verzorgen.

Brandwerende wanden

Bent u op zoek naar maximale transparantie, maar wilt u de brandveiligheid van een stalen wand of pui? Ook dan kan Plooijer u helpen. Door de minimale hoogte van het profiel (33 millimeter) en brandwerend glas bent u met de PZ ISO Structural maximaal verzekerd van zowel transparantie als brandveiligheid. De wanden zijn verkrijgbaar met een brandwerendheid tot 30 minuten en 60 minuten. Overigens is de PZ ISO Structural Cradle to Cradle Silver- gecertificeerd, wat deze wand naast een slimme keuze ook een duurzame keuze maakt.

Bent u op zoek naar uw specialist op het gebied van stalen toegangstechnologieën? Neem telefonisch contact op door te bellen naar 075 - 635 08 00 of stuur een mail naar info@plooijer.nl.