Skip to main content

Over ons

Plooijer: Kwaliteit in staal.

Plooijer Toegangstechnologieën ontwikkelt, produceert en installeert sinds 1954 stalen ramen, deuren en kozijnen voor (brand)veiligheidstoepassingen. 

Binnen onze organisatie werken wij constant aan de verbetering en ontwikkeling van ons product portfolio en staan wij voor een plezierige en veilige werkomgeving. Wij leveren uitsluitend maatwerkoplossingen, met een hoog kwaliteitsniveau. De Plooijer producten onderscheiden zich door die kwaliteit, “made in Holland”.

Onze producten bestaan voor 93% uit gerecycled staal en zijn 100% recyclebaar, waarbij er geen sprake is van ‘downcycling’. Staal verbruik je niet, je gebruikt het! Doordat wij in Zaandam produceren, coaten en voor-monteren, zijn transport bewegingen met onze producten minimaal. Verder wordt de stroomvoorziening van onze fabrieken gegenereerd uit de zonnepanelen die op de daken van onze panden zijn geplaatst. Duurzaamheid en zorg voor het milieu vinden wij belangrijk.

Innovatie, customer service en veiligheid zijn onze kernkwaliteiten. Hier wordt continue in geïnvesteerd! Wij streven naar continuïteit in relaties met onze opdrachtgevers, medewerkers en partners.